DEVELOPMENT OF A MOBILE APPLICATION FOR PROVIDING PSYCHOLOGICAL SUPPORT TO FAMILIES AND TASK MANAGEMENT (Modern education and development, 2025)
Ushbu loyiha oilalarga psixologik yordam ko‘rsatish va ularning kundalik vazifalarini samarali boshqarish uchun mobil ilova ishlab chiqishga bag‘ishlangan. Loyihaning asosiy maqsadi – oila a’zolarining ruhiy holatini yaxshilash, stressni kamaytirish va vaqtni to‘g‘ri taqsimlash imkonini beruvchi raqamli vosita yaratishdir. Ilova foydalanuvchilarga topshiriqlarni rejalashtirish, eslatmalar o‘rnatish, kayfiyatni kuzatish va psixologik maslahatlar olish imkoniyatini beradi. Bu esa oilaviy muvozanatni saqlash va hayotni yengillashtirishga xizmat qiladi.