O’ZBEKISTON FUTBOLIDA MENEJMENTNING AMALIY AHAMIYATI: MUAMMO VA YECHIMLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston futbol klublaridagi menejment tizimi, uning tashkil etilishi, mavjud muammolari va rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Maqolada mahalliy va xorijiy tajribalarga asoslangan holda menejmentning futbol klublari samaradorligiga qanday ta’sir qilishi o‘rganiladi. Tadqiqotda “Paxtakor”, “Nasaf”, “Qo‘qon-1912” kabi klublar faoliyati asosida real misollar tahlil qilinadi va ikki jadval orqali natijalar yoritiladi. Yakuniy qismda tizimdagi asosiy muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha aniq takliflar keltirilgan.