ZO’RAVONLIK VA JINOYATCHILIK: SOTSIOLOGIK YONDASHUV (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada jamiyatda zoʻravonlik va jinoyatchilik holatlari sotsiologik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Zo‘ravonlik va jinoyatchilikning sabablari, shakllari va ijtimoiy oqibatlari sotsiologik nazariyalar asosida yoritilgan. Shuningdek, ijtimoiy institutlarning ushbu hodisalarga ta’siri, profilaktik choralar va jinoyatchilikni kamaytirish yo‘llari muhokama qilinadi.