MUQOBIL ENERGIYA MANBALARI ASOSIDA “MURUNTOV” KONI ENERGIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Modern education and development, 2025)
Muruntov” kon hududidagi konchilik korxonalari geografik joylashuv parametrlariga ko‘ra to‘g‘ri keladigan muqobil energiya manbalar turlarini aniqlash va hududga to‘g‘ri keladigan muqobil energiya manbalar turlari tahlili va taklifi.