ERKIN IQTISODIY ZONADAGI FAOLIYAT VA UNI LOGISTIKA SOHASIDAGI BOG‘LIQLIGI (NAVOIY MISOLIDA) (Modern education and development, 2025)
Erkin iqtisodiy zonalar mamlakat iqtisodiyotining yaxshilanishiga va tashqi savdo hajmini oshishiga xizmat qiladi.Ayniqsa, Navoiy erkin iqtisodiy zonasi O‘zbekiston iqtisodini oshishida alohida o‘rin tutadi.