MINTAQA RIVOJIDA LOGISTIKA SOHASINING O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu ishda logistikaning O`zbekiston mintaqasidagi iqtisodiy rivojlanishdagi o`rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Logistika infratuzilmasining takomillashuvi va transport tarmoqlari rivoji orqali mintaqaviy savdo va eksport-import aloqalari samaradorligi oshishi ko`rsatib o`tiladi.