YOSHLARNING ILM- FANGA BO’LGAN QIZIQISHINI OSHIRISH –KELAJAK TARAQQIYOTINING ASOSI (Modern education and development, 2025)
Bugungi kunda dunyo tez sur’atlar bilan rivojlanib,ilm-fan va texnologiya inson hayotining ajralmas bo’lagiga aylangan.Bunday jarayonda yosh avlodning ilm-fanga bo’lgan qiziqishini oshirish ,ularni izlanishga ,yangilik yaratishga undash har bir jamiyat uchun ustuvor vazifa hisoblanadi.