NAMANGAN VILOYATI IQTISODIYOTINI RIVOJLANISHIDA BANK XIZMATLARINING O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Namangan viloyatining iqtisodiy rivojlanishida bank xizmatlarining o‘rni chuqur ilmiy tahlil qilinadi. Bank-moliya tizimining mintaqaviy iqtisodiyotga ta’siri, moliyaviy resurslarni safarbar qilish, tadbirkorlikni rivojlantirish va aholi bandligini ta’minlashdagi o‘rni asosida Namangan viloyatidagi bank tizimi faoliyati yoritilgan. Shuningdek, hududiy moliyaviy xizmatlar sifati, raqamli texnologiyalarni joriy etish va investitsiya muhiti rivojiga bag‘ishlangan ilmiy xulosalar keltirilgan.