IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA XIZMAT SOHALARINING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirishda xizmat sohalarining o‘rni tahlil qilinadi. Xizmat ko‘rsatish tarmoqlari mamlakat iqtisodiyotining o‘sishiga, yangi ish o‘rinlari yaratishga va eksport salohiyatini oshirishga qanday ta’sir ko‘rsatayotgani statistik ma’lumotlar asosida o‘rganiladi. Shuningdek, xizmatlar sohasining rivojlanishidagi asosiy omillar va mavjud muammolar yoritiladi.