SONNING LEKSIK-GRAMMATIK XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada son kategoriyasining o‘zbek tilidagi leksik-grammatik xususiyatlari, ularning so‘z turkumidagi o‘rni, sonlar morfologik va semantik turlari, shuningdek, zamonaviy kontekstda sonlarning stilistik yuklamasi haqida tahliliy fikrlar bayon etilgan.