MAKTABDA ONA TILI DARSLARIDA MA’NODOSH SO‘ZLARNI O’QITISHDA METODOLOGIK YANGILIKLAR (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada ma’nodosh so‘zlar (sinonimlar) talaffuzi, yozilishi bilan bog‘liq bo‘lgan o‘z pedagogik tajribamda ishlatgan pedagogik texnologiyalar haqida yozmoqchiman. Sinonimlar bir-biridan qo‘shimcha ma’no qirrasi, emotsional bo‘yog‘i, qo‘llanilishi jihatidan o‘zaro farqlanadi.