NON MAHSULOTLARI TEXNOLOGIYASI: ZAMONAVIY YONDASHUVLAR VA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada non mahsulotlari texnologiyasining zamonaviy holati, ishlab chiqarish bosqichlari, innovatsion texnologiyalar va funksional oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarishdagi yondashuvlar tahlil qilingan. Non mahsulotlari sifatini oshirishda fermentatsiya jarayonlarini optimallashtirish, biologik faol komponentlardan foydalanish va ekologik toza xomashyo asosida ishlab chiqarishni kengaytirish masalalari ko‘rib chiqilgan.