BOSHLANG’ICH SINFLARDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK ASOSLARI (Modern education and development, 2025)
Boshlang‘ich sinflarda axborot texnologiyalaridan samarali foydalanishning psixologik va pedagogik asoslari ta’lim jarayonining sifatini oshirish, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini qiziqarli va samarali qilishda muhim ahamiyatga ega bo‘lib, zamonaviy ta’lim tizimining ajralmas qismiga aylangan. Yosh bolalarning psixologik xususiyatlarini chuqur anglash va pedagogik yondashuvlarni to‘g‘ri qo‘llash orqali axborot texnologiyalarining ta’lim jarayonida samarali qo‘llanilishi ta’lim sifatini sezilarli darajada oshiradi.