ВАЛЮТА КУРСИ ВА ЎРНАТИЛИШИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ (Modern education and development, 2025)
Мақолада валюта курси, унинг ўрнатилиши ва назарий асослари шунингдек Ўзбекистондаги валюта муносабатларини ўзига хос хусусиятлари ҳақида сўз боради.