KASBIY FAOLIYATDA INGLIZ TILINI O'RGANISHNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Kasbiy ta'lim sharoitida ona tili, ikkinchi til va ingliz tili amaliy (kommunikativ), ta’limiy, tarbiyaviy, rivojlantiruvchi va kasbiy ahamiyatga ega bo’lsa-da, ushbu funktsiyalarni bajarish me’yori (miqdor va sifat ko’rsatkichlari) har bir tilda turlichadir. Ayni shu jihatdan maqolada kasbiy faoliyatda ingliz tilini qo'llash va uni o'rganishning ahamiyati haqida fikr va xulosalar bayon qilinadi.