YANGI ONA TILI DARSLIKLARIDAGI GRAMMATIK MAVZULARNI O’QITISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada yangi darsliklar asosida ona tili darslarida grammatikani o‘qitish jarayoni, zamonaviy metodik yondashuvlar va interaktiv vositalar orqali grammatik bilimlarni o‘zlashtirish samaradorligi yoritiladi. Grammatikani o‘qitishda kommunikativ yondashuv, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) va integratsiyalashgan o‘quv faoliyati muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi.