XOTIRANING BOLALARDA RIVOJLANISHI PSIXODIAGNOSTIKASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu  maqolada  bolalardagi  xotira  rivojlanishini  va  uning  psixodiagnostikasini  tahlil  qiladi. Xotira  inson  psixikasining  muhim komponenti  bo’lib  uning  rivojlanishi  yoshga, atrof-muhit  ta’siriga  va psixologik  faktorlar  bilan  chambarchas  bog’liq.Maqolada  bolalarni  xotirasining  rivojlanish  bosqichlari  va   xotirani  baholashda  qo’llaniladigan  psixodiagnostik  metodlari  ko’rib  chiqiladi.