UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA BIOLOGIYA O‘QITUVCHILARINING TAYANCH KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada umumta’lim maktablarida biologiyani o’qitishda o’qituvchilarda tayanch kompetensiyalarni tarkib toptirish imkoniyatlari ochib berilgan.