TA’LIM TIZIMIDAGI MUAMMOLAR VA PEDAGOGIK JARAYONLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada uzluksiz ta’lim tizimidagi mavjud muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda zamonaviy yondashuvlar asosida pedagogik jarayonlarning samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Muallif ta’lim jarayonini optimallashtirishga xizmat qiluvchi innovatsion, integrativ va muvofiqlashtiruvchi strategiyalarni ilgari suradi.