IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ijtimoiy loyihalarni raqamlashtirish orqali ularning samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinadi. Muallif ijtimoiy sohada amalga oshirilayotgan loyihalarda raqamli texnologiyalarni joriy etish natijasida boshqaruv jarayonlari, monitoring tizimlari va foydalanuvchi ishtiroki qanday o‘zgarayotganini ko‘rsatadi. Raqamlashtirish orqali ma’lumotlarning shaffofligi, resurslarning tejab-tejamli sarflanishi, hamda jamiyat ehtiyojlariga moslashtirilgan innovatsion yechimlar qanday yaratilayotgani muhokama qilinadi. Xorijiy tajriba va mahalliy yondashuvlar asosida takliflar ishlab chiqiladi.