"INGLIZ TILI FANIDA TURLI XIL O‘YINLARDAN DARS JARAYONIDA FOYDALANISH" (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada dars jarayonida turli xil metodlar va o’yinlarni foydali tomonlari,ahamiyati  va afzalligi haqida fikrlar keltirilgan