PULNING HOSIL BO’LISHI VA UNING IQTISODIY AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Pulning kelib chiqishi tarixi ,pulning hosil bo‘lishi jarayoni, markaziy bank va tijorat banklarining roli ,pulning iqtisodiyotdagi aylanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.