SHARTLI OPERATORLAR ASOSIDA MASALALAR YECHISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada shartli operatorlar va ularning algoritmik masalalarni yechishda tutgan o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Shartli operatorlarning turlari, sintaksisi va ularni dasturda qo‘llash uslublari bayon qilinadi. Amaliy misollar orqali ularning qanday ishlashi, qanday xatoliklar uchrashi mumkinligi tahlil qilinadi. Tadqiqot natijasida o‘quvchilar uchun eng samarali yondashuvlar aniqlanib, ulardan foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqildi.