ABDUQAYUM YO’LDOSHEV IJODINING O’RGANILISHI (Modern education and development, 2025)
Abduqayum Yo‘ldoshev o’zbek adabiyotining zabardast vakilidir. A.Yo‘ldoshev o‘zining noan’anaviy ijodi, asarlari bilan ko‘plab kitobxonlarni o‘ziga jalb qilib kelmoqda. Uning ko‘plab asarlari to’plam, kitob holida nashr qilingan. Shu sababli ham uning ijodi adabiyotshunos olimlarning e’tiborini tortib, bu borada ilmiy ishlar qilinishiga sabab bo‘lmoqda. Ushbu maqolamizda ijodkor asarlari tahliliga oid ilmiy ish va maqolalar xususida so‘z yuritiladi.