UMUMTA’LIM MAKTABLARI TEXNOLOGIYA FANI “SERVIS XIZMATI YO'NALISHI” PAZANDACHILIK BO’LIMINI O'QITISHDA KEMBRIDJ TAJRIBASIDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (Modern education and development, 2025)
Bugungi globallashuv davrida kasbiy ta’limda texnologiya fanining o‘rni alohida ahamiyatga ega bo‘lib, o‘quvchilarda hayotiy ko‘nikmalarni shakllantirishda muhim vosita hisoblanadi. Xususan, servis xizmati yo‘nalishida oziq-ovqatlarga ishlov berish texnologiyasi bo‘limi orqali o‘quvchilarda sog‘lom ovqatlanish madaniyati, amaliy pazandachilik ko‘nikmalari va texnik madaniyat shakllanadi.