TEXNOLOGIYA FANINING UMUMTAʼLIM FANLARI BILAN O’ZARO INTEGRATSIYASI ASOSIDA O’QITISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada Texnologiya fanining xozirgi kundagi, zamonaviy  muammolari sifatida Texnologik taʼlim fanlarini umumtaʼlim fanlarш bilan o‘zaro integratsiyasi asosida o’qitish va o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini samarali tashkil etish  bo’yicha ayrim fikrlar yoritilgan.