MUMTOZ ADABIYOTDA OBRAZ YARATISH MASALASI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola klassik adabiyotimizda qahramon yaratishda nimalarga ahamiyat berilganligi, uning ichki va tashqi dunyosining xususiyatlari, xulqi, ruhiyati kabi masalalar tadqiqiga bag‘ishlangan. Fikrlarni dalillashda Alisher Navoiyning ijodiy merosidan foydalanilgan.