RAQAMLASHTIRISH ORQALI MONOPOLIYAGA QARSHI KURASHISHI VA KORRUPSIYANI OLDINI OLISH VA ISHIZLIKNI KAMAYTIRISH (Modern education and development, 2025)
Raqamlashtirish bugungi kunda iqtisodiyot, boshqaruv va ijtimoiy jarayonlarni o'zgartirishda muhim rol o'ynaydi. Ushbu maqolada raqamlashtirish vositalari orqali monopoliyaga qarshi kurashish, korrupsiyani oldini olish va ishizlikni kamaytirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar yordamida davlat boshqaruvida shaffoflikni oshirish, raqobat muhitini rivojlantirish va iqtisodiy jarayonlarni samaradorlashtirish usullari ko'rib chiqiladi