BOLANI PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK TEKSHIRISH (Modern education and development, 2025)
Bolani psixologik-pedagogik tekshirish — bu bolaning shaxsiy, aqliy, ijtimoiy-emotsional va o‘quv faoliyati ko‘rsatkichlarini aniqlashga qaratilgan tizimli tekshiruv jarayonidir. Bu tekshiruv bolalar bog‘chasi, maktab yoki maxsus ta’lim muassasalarida bolalarning rivojlanishidagi xususiyatlarni aniqlash uchun o‘tkaziladi.