FUQAROLIK HUQUQI TUSHUNCHASI VA UNING JAMIYATDA TUTGAN ÓRNI.FUQAROLARNING HUQUQ VA ERKINLIKLARINING HUQUQIY POYDEVORI (Modern education and development, 2025)
Bu maqolada fuqarolik huquqi tushunchasi haqida va davlatimizda amalga oshirilyotgan islohotlar.Ijtimoiy munosabatlarni qonun doirasida tartibga solish.Jamiyatimizda fuqarolarning huquq va erkinliklari qanday himoya qilinishi haqida.