INKLYUZIV TA’LIM: MUAMMO VA ISTIQBOLLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limning mohiyati, uning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni, dolzarbligi, mavjud muammolar hamda istiqbollari tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekistonda inklyuziv ta’limni rivojlantirish yo‘nalishlari va bu sohada amalga oshirilayotgan islohotlar haqida fikr yuritilgan.