“AMALIYOTDA SHAXSNI O'RGANISHNING PROEKTIV METODIKALAR O'RNI” (Modern education and development, 2025)
Psixologiya fani va amaliyotida shaxsni o'rganishning proektiv metodikalari alohida o'z o'ringa ega. Rivojlanish tarixiga ega proektiv metodikalar bugungi kunda inson haqidagi psixologik bilim sohalaridan biri bo'lib, uni o'zlashtirmay Shaxs haqidagi yaxlit tasavvurlarni shakllantirish mumkin emas. Shaxsni tadqiq qilishning proektiv metodi proeksiyalarni aniqlash va tasvirlashga asoslangan.