YOSHLARDA SAVODXONLIKNI OSHIRISHDA ONA TILI VA DARSLARNING ROLI (Modern education and development, 2025)
Yoshlarda savodxonlikni oshirishda ona tili darslarining roliYoshlarda savodxonlikni oshirishda ona tili darslarining roli juda muhim va beqiyosdir. Bu darslar nafaqat tilni o‘rganish, balki fikrlash, ifoda qilish va muloqot qilish qobiliyatlarini shakllantirishda asosiy omil hisoblanadi