FIZIKA FANINING HAYOTIMIZDA TUTGAN O’RNI (Modern education and development, 2025)
Fizika fanining hayotimizda tutgan oʻrni juda muhim va keng qamrovli. U nafaqat ilm-fan taraqqiyoti uchun, balki kundalik hayotimizda ham asosiy ahamiyatga ega.