“O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA FUQAROLIK HUQUQI OBYEKTLARI VA SUBYEKTLARI ” (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining amaldagi qonunchiligiga muvofiq fuqarolik huquqining asosiy tushunchalari — huquqiy subyekt va obyektlar, ularning turlari, huquqiy layoqat va muomala layoqati masalalari, shuningdek fuqarolik munosabatlarida ishtirok etuvchi yuridik shaxslar va fuqarolarning maqomi tahlil qilingan. Shuningdek, fuqarolik huquqi obyektlarining zamonaviy turlari — intellektual mulk, raqamli aktivlar va boshqalar haqida fikr yuritiladi.