IIV AKADEMIK LITSEYLARIDA O’QUVCHI YOSHLAR HUQUQIY BILIMLARINI YUKSALTIRISHNING O’ZIGA XOS JIHATLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada IIV akademik litseylarida o’quvchi yoshlar huquqiy bilimlarini yuksaltirishning o’ziga xos jihatlariga atroflicha toxtalib o’tilgan.