DNK VA GENETIK MUHANDISLIKNI INSON SALOMATLIGIDAGI O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada DNK va genetik muhandislikning mohiyati, inson salomatligidagi o‘rni, zamonaviy tibbiyotdagi qo‘llanilishi va qishloq xo‘jaligidagi yutuqlari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, genetik tahrir texnologiyalarining imkoniyatlari bilan bir qatorda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan axloqiy muammolar ham yoritilgan.