SOG‘LOM OVQATLANISH – ZAMONAVIY OSHPAZLIKNING ASOSIY YO‘NALISHI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sog‘lom ovqatlanish tushunchasi, oshpazlikda uning ahamiyati, zamonaviy pishirish usullari va mahsulot tanlash mezonlari yoritilgan. Oshpazlikni tanlagan yoshlar uchun bu yo‘nalish nafaqat kasb, balki inson salomatligiga xizmat qiluvchi hayotiy vazifa sifatida ko‘rsatib beriladi.