BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI TAYYORLASHDA PEDAGOGIK INNOVATSIYALARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni tayyorlashda pedagogik innovatsiyalar, xususan, ilg‘or pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining bilim va ko‘nikmalarini shakllantirishda didaktik o‘yinlar, texnologik xaritalar, interfaol metodlar va motivatsion yondashuvlarning samarasi tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion faoliyatga tayyor pedagog-tarbiyachining kasbiy sifati, ijodkorligi va metodik yondashuvlari pedagogik jarayonning muhim omili sifatida ko‘rsatib berilgan.                                                                                               Kalit so‘zlar: Pedagogik innovatsiya, boshlang‘ich ta’lim, pedagogik texnologiyalar, didaktik o‘yinlar, o‘qituvchining kasbiy tayyorgarligi, texnologik xarita, interfaol metodlar