ALIMENT BO‘YICHA GAROV VA KELISHUV SHARTNOMASI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada aliment majburiyatlari bo‘yicha garov va kelishuv shartnomalari institutining nazariy-huquqiy asoslari yoritilgan. Oila a’zolari o‘rtasida yuzaga keladigan aliment majburiyatlarini bajarishda garov va kelishuv asosida huquqiy kafolatlarni mustahkamlash masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, amaldagi qonunchilikdagi kamchiliklar va ularni takomillashtirish bo‘yicha takliflar keltiriladi.