SUV MUAMMOSI O'ZBEKISTON RESPUBLIKASI HUDUDIDA: ANALIZ VA YECHIMLAR (Modern education and development, 2025)
Maqolada O'zbekistondagi suv resurslari muammolari, ularning sabablari va oqibatlari tahlil etiladi. Suv ta'minotining kamayishi, sug'orish tizimlarining eskirishi, iqlim o'zgarishi, suvning ifloslanishi va boshqaruv tizimidagi kamchiliklar asosiy muammolar sifatida ko'rsatiladi. Muammolarni hal etish uchun sug'orishda yangi texnologiyalardan foydalanish, suvni qayta ishlash, ekologik standartlarni joriy etish va xalqaro hamkorlikni kuchaytirish zarurligi ta'kidlanadi.