IJTIMOIY TARMOQLAR RIVOJLANISHI ASOSIDA TALABALARNI O‘QITISH METODIKASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy ta’limdagi o‘rni, ularning talabalarning bilim olish jarayoniga ta’siri hamda ta’lim jarayonini interaktiv va motivatsion shaklda tashkil etishdagi metodik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlar orqali o‘quvchilarning darsdan tashqari faolligini oshirish, o‘zaro muloqotni kuchaytirish va mustaqil o‘rganishga rag‘batlantirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, Telegram, YouTube, Instagram, va boshqa ommaviy platformalar yordamida fanlarni kreativ, raqamli va multimediaviy usullar orqali o‘qitish tajribalari amaliy misollar bilan ko‘rsatib beriladi. Mazkur ish zamonaviy o‘quvchilarning axborotga bo‘lgan yondashuvini inobatga olgan holda ta’lim metodikasini yangilashga xizmat qiladi.