VOYAGA YETMAGANLARNING JINOYATLARI HAQIDAGI ISHLARNI YURITISHDA ADVOKAT ISHTIROKINI TA’MINLASH MASALALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada muallif tomonidan voyaga yetmaganlar jinoyati haqidagi ishlarni yuritishda advokat-himoyachining roli, protetssual maqomi, o’rni, ishtirokining protsessual-huquqiy mohiyati jinoyat protsessining tergovga qadar tekshiruv, surishtiruv va dastlabki tergov va sud bosqichida advokat ishtirokini ta’minlash masalalari  xususida so`z yuritilgan.