OILADA FARZAND TARBIYASI HAMDA OILAVIY MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK BOSQICHLARI (Modern education and development, 2025)
Oila bu “turli yoshdagi a’zolardan iborat jamoa”, katta avlod vakillari bolaning rivojlanishiga o‘z ta’sirini o‘tkazish imkoniyatiga ega. Bobo, buvi va yaqin kattalar hamda oila a’zolarining o‘zaro ijobiy munosabatlari bolaning shaxs sifatida shakllanishida juda katta ahamiyat kasb etadi. Oila a’zolarining o‘zaro bir-birlari bilan yaxshi munosabatda bo‘lishlari ko‘proq oiladagi tarbiyaga bog‘liq.