BOLALIK DAVRIDA O'ZLIGINI ANGLASH KO'NIKMALARINI SHAKLLANISHI TOʻ'G'RISIDAGI PSIXOLOGIK QARASHLARNING YUZAGA KELISHI (Modern education and development, 2025)
Ilk bolalik davridagi bolalarning xatti-harakalari ularning xohish va hissiyotlari juda o’zgaruvchan bo’ladi.Masalan,bolaning yig’lashi hamda yig’idan to’xtashi juda tez o’zgaradi.