PAXTA G‘ARAMLAShDA TASMALI KONVEYERLARNING O‘RNI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada paxtani birlamchi qayta ishlash jarayonlaridan biri – g‘aramlash bosqichida tasmali konveyerlarning texnologik va iqtisodiy ahamiyati tahlil qilinadi. Tasmali konveyerlar yordamida paxtani uzluksiz harakatlantirish, yuklash, tushirish va saqlash samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, mavjud muammolar, ilg‘or texnologiyalar va takomillashtirish yo‘nalishlariga ham alohida e’tibor qaratiladi.