YO‘G‘ON ICHAK RAKI: EPIDEMIOLOGIYASI, SABABLARI, DIAGNOSTIKASI VA DAVOLASH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada yo‘g‘on ichak rakining epidemiologiyasi, sabablari, klinik belgilar va diagnostika usullari hamda davolash imkoniyatlari keng yoritilgan. Jahon va O‘zbekiston bo‘yicha kasallik statistikasi keltirilgan. Kasallikning oldini olish va profilaktika choralari muhimligi ta’kidlangan. Zamonaviy tibbiyotda qo‘llanilayotgan terapiya usullari va ularning samaradorligi ko‘rib chiqilgan.