KICHIK MAKTAB YOSHDAGI BOLALARDA IJODKORLIK XUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK BOSQICHLARI (Modern education and development, 2025)
Ijodkorlik deganda insonning yangilik yaratish, muammolarni yechishga qaratilgan ijodiy qobiliyati tushuniladi. Uning tag zamirida orginallik, amaliylik,  noodatiylik  va  erkinlik  yotadi.