TANQIDIY TAFAKKUR TUSHUNCHASI VA UNING ADABIY TA’LIMDAGI O‘RNI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tanqidiy tafakkur tushunchasi, uning nazariy asoslari va amaliy ahamiyati yoritilgan. Adabiy ta’limda tanqidiy tafakkurga asoslangan yondashuv orqali o‘quvchilarning mustaqil tahlil qilish, dalillash, baholash, shaxsiy fikr bildirish ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari ilmiy jihatdan tahlil etilgan.