MUQOBIL ENERGIYA MANBALARI TARAQQIYOTIMIZ GAROVIDIR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada muqobil energiya manbalarini yutuq va kamchilik tomonlari, hozirda ularni qo’llanilishi hamda kelajakdagi davlatni rivojlanishi uchun qo’shadigan hissasi bayon etiladi .